Verlaten Trap van Escher.

van Roman Robroek

- Werkcode: 440 694

Roman Robroek over Verlaten Trap van Escher.

Dit is een foto van een trap in een voormalig hotel.

In het begin van de 20e eeuw, nadat chemische analyse had plaatsgevonden en het unieke karakter van het water had onthuld, werd de stad waarin dit gebouw is gevestigd officieel tot medisch kuuroord uitgeroepen. De bouw van het resort begon ongeveer 5 jaar later. In de jaren 50 van de 20e eeuw was de stad een belangrijk kuuroord in de Sovjettijd. Op verschillende tijden waren er 9 badhuizen en 19 sanatoria gebouwd. Badhuis # 6, dat tegenwoordig het grootste nog functionerende thermale bad is, werd in de jaren vijftig exclusief gebouwd voor Joseph Stalin. In 2015 is een nieuw medisch kuuroord opgericht, dat contrasteert met veel gebouwen die in de rest van de stad zwaar vervallen zijn.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Trap van Escher. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Trap van Escher. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Trap van Escher. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 440 694
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.