Verlaten Villa met Boot op de Vloer.

van Roman Robroek

- Werkcode: 331 449

Roman Robroek over Verlaten Villa met Boot op de Vloer.

Dit is een foto die ik genomen heb in een prachtige verlaten villa die ik een paar jaar geleden bezocht heb. Het basisgedeelte van de villa is gebouwd in de 19e eeuw en de villa in het huidige 'ontwerp' is door de jaren heen in verschillende fasen voltooid. De elegante kamers, muren met fresco's, stucwerk en decoraties zijn gewoonweg fantastisch en ik kan niet wachten om u de rest van deze adembenemende plek te laten zien.
Verlaten Villa met Boot op de Vloer. vind je in de categorieën Architectuur, Bossen, Boten & Schepen, Fotografie, Huis (woning), Italië, Oranje, Steen (materiaal), Verlaten plekken, Villa (bouwkunde), Vloer en Zuil (bouwkunde).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Villa met Boot op de Vloer. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Villa met Boot op de Vloer. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Villa met Boot op de Vloer. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 331 449
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden