Verlaten Villa met Uitzicht.

van Roman Robroek

- Werkcode: 313 511

Roman Robroek over Verlaten Villa met Uitzicht.

Dit is een foto die ik genomen heb in een prachtige verlaten villa. De villa is gebouwd in het begin van de 19e eeuw en staat momenteel te koop. Met 4 verdiepingen en prachtige architectonische details zal het niet lang duren voor deze villa een nieuwe eigenaar vind.
Verlaten Villa met Uitzicht. vind je in de categorieën Architectuur, Bankstel, Fotografie, Huis (woning), Panoramafotografie, Stilleven, Stoel, Urban / Street, Verlaten plekken, Villa (bouwkunde) en Woonkamer.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Villa met Uitzicht. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Villa met Uitzicht. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Villa met Uitzicht. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 313 511
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden