Verlaten Vrijmetselaars Tempel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 374 002

Roman Robroek over Verlaten Vrijmetselaars Tempel.

Deze foto is genomen in een verlaten vrijmetselaars-tempel met een zeer hoge historische waarde. Het meest interessante deel van dit gebouw moet de tekening op het plafond zijn, die volledig zichtbaar is op deze foto. Het gebouw is gebouwd in de 17e eeuw. In de 18e en 19e eeuw hebben verschillende renovaties plaatsgevonden. Het gebouw is al bijna 50 jaar verlaten en het interieur is nog steeds in een goede staat. De buitenkant is echter in zwaar verval.
Verlaten Vrijmetselaars Tempel. vind je in de categorieën Architectuur, Duitsland, Fotografie, Kerken, Religie, Tempel, Verlaten plekken en Vrijmetselarij.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Vrijmetselaars Tempel. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Vrijmetselaars Tempel. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Vrijmetselaars Tempel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 374 002
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden