Verlaten Vrijmetselaars Tempel.

Verlaten Vrijmetselaars Tempel. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Vrijmetselaars Tempel.

van Roman Robroek

Verlaten Vrijmetselaars Tempel. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 374002
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is genomen in een verlaten vrijmetselaars-tempel met een zeer hoge historische waarde. Het meest interessante deel van dit gebouw moet de tekening op het plafond zijn, die volledig zichtbaar is op deze foto. Het gebouw is gebouwd in de 17e eeuw. In de 18e en 19e eeuw hebben verschillende renovaties plaatsgevonden. Het gebouw is al bijna 50 jaar verlaten en het interieur is nog steeds in een goede staat. De buitenkant is echter in zwaar verval.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken