Verlaten Woonkamer met Planten.

van Roman Robroek

- Werkcode: 246 828

Roman Robroek over Verlaten Woonkamer met Planten.

Dit is een foto van een kamer in een grote verlaten villa ergens in Italië. De villa had een grote kelder met reusachtige wijnvaten. De villa is in hevig verval en zoals je in deze foto kunt zien neemt de natuur het pand langzaam weer terug over.
Verlaten Woonkamer met Planten. vind je in de categorieën Fotografie, Groei (fysiologie), Huis (woning), Interieur (terminologie), Italië, Stilleven, Verlaten plekken, Villa (bouwkunde) en Wildernis (natuur).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Woonkamer met Planten. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Woonkamer met Planten. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Woonkamer met Planten. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 246 828
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden