Verlaten kerk in Polen

van Guy Bostijn

- Werkcode: 372 346

Guy Bostijn over Verlaten kerk in Polen

Ver weg van bij ons staat deze parel te verkommeren, ergens is er redding komende al zal dit nog jaren duren tot renovatie een feit is. Adembenemend als je er staat toch wel
Verlaten kerk in Polen vind je in de categorieën Concert, Fotografie, Hal, Kerken, Lost, Old, Polen, Verlaten plekken, Woonstijl Industrieel, Zomer en colorfull.
Guy Bostijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Guy Bostijn

Allround fotografie met voorkeur van Urbex en straatfotografie. Het in beeld brengen van het verleden begon door een ordinair bezoekje aan het dorp Doel in België en deed de microbe toeslaan in een wereld van ongedwongen onvolmaaktheden.

Ik werk met Nikon D850 en Nikon D500, beiden zijn toptoestellen wat resulteert in haarscherpe beelden. Ook worden alle beelden genomen in RAW-formaat, eenvoudig vertaald, ik moet ze zelf nog "digitaal ontwikkelen". Net dat maakt de hobby nog leuker...

Graag nodig ik u uit in mijn galerij, een streling voor het oog!

Alle werken van Guy Bostijn


Waarom je kiest voor Verlaten kerk in Polen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten kerk in Polen van Guy Bostijn

Koop de foto Verlaten kerk in Polen van Guy Bostijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 372 346
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.