Verlaten kristalfabriek (Urbex)

van Eus Driessen

- Werkcode: 344831

Eus Driessen over Verlaten kristalfabriek (Urbex)

Het licht kust de lege schappen in de verlaten fabriek. Achtergebleven kristal zorgt voor nog een beetje schitteringen in de duisternis. Deze kristalfabrieken liggen op het voormalige terrein van een oude abdij uit de 18de eeuw, langs de oevers van de Maas. Van drinkglazen tot kandelaars....veel werd gemaakt in deze fabriek.
Verlaten kristalfabriek (Urbex) vind je in de categorieën Duisternis, Fabriek, Fotografie, Glas, High dynamic range, Kristal (glas), Leegte, Lichtval, Magazijn (opslagplaats), Venster (muur), Verlaten plekken en Zon.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten kristalfabriek (Urbex) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten kristalfabriek (Urbex) van Eus Driessen

Koop de foto Verlaten kristalfabriek (Urbex) van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 344831
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.