Verlaten kristalfabriek (Urbex)

van Eus Driessen

- Werkcode: 344 831

Eus Driessen over Verlaten kristalfabriek (Urbex)

Het licht kust de lege schappen in de verlaten fabriek. Achtergebleven kristal zorgt voor nog een beetje schitteringen in de duisternis. Deze kristalfabrieken liggen op het voormalige terrein van een oude abdij uit de 18de eeuw, langs de oevers van de Maas. Van drinkglazen tot kandelaars....veel werd gemaakt in deze fabriek.
Verlaten kristalfabriek (Urbex) vind je in de categorieën Duisternis, Fabriek, Fotografie, Glas, High dynamic range, Kristal (glas), Leegte, Lichtval, Magazijn (opslagplaats), Venster (muur), Verlaten plekken en Zon.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten kristalfabriek (Urbex) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten kristalfabriek (Urbex) van Eus Driessen

Koop de foto Verlaten kristalfabriek (Urbex) van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 344 831
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden