Cursus van Art Demo

Werkcode: 324 286 Kopieer de werkcode

Art Demo profielfoto Het schilderij dat voor ons ligt is een ode aan de natuur. Het vangt de schoonheid en rust van een afgelegen bos op een zomerse dag. De hoofdkleur die het schilderij domineert is een diep en rustgevend groen dat in verschillende tinten voorkomt.

Het stralende groen van de bladeren in het bovenste deel van het schilderij trekt onze aandacht en creëert een sfeer van helderheid en vitaliteit. Het is alsof de zonnestralen door het bladerdak breken en de natuur laten stralen.

Maar terwijl het bovenste derde deel van het schilderij wordt gekenmerkt door deze vitaliteit, neemt het groen in het onderste deel van het schilderij een andere vorm aan. Het wordt koeler, bijna mysterieus, en trekt zich terug in de schaduwen van het bos. Hier openbaart zich een andere kant van de natuur, een kant die zich lijkt te verbergen voor de blik van de kijker.

In het midden van het schilderij strekt een waarschijnlijk kabbelend beekje zich uit tot het verdwijnt in een onpeilbare tunnel. Het nodigt ons uit om de natuur te ervaren door zijn ondiepe oever voor ons uit te strekken zodat we erop kunnen stappen.

De diepte van de foto wordt bereikt door slim gebruik van perspectief en licht. De voorste grassen en stenen leiden het oog van de kijker naar het verder gelegen punt, dat verdwijnt in een betoverd bos.

Het schilderij belichaamt de ongerepte schoonheid van de natuur en moedigt de kijker aan om deze wereld te betreden en te ontdekken. Het is eigenlijk een eerbetoon aan de vrede en harmonie die gevonden kunnen worden in de wildernis en herinnert ons aan het belang van het beschermen en behouden van deze plaatsen.

Met meesterlijke vaardigheid heeft de kunstenaar de stilte, frisheid en schoonheid van een zomerbos vastgelegd en ons een schilderij gegeven dat zowel decoratief als diepgaand is, een ware ode aan de natuur.

Dit werk wordt aangeboden door Art Demo

Je muren krijgen de waardige waarde door het unieke karakter van deze creatieve kunstwerken - of het nu de moeite waard is.
De onderscheidende stijl van de creatieve kunstenaar kan eeuwige impulsen voor u en uw gasten zijn.
Zelfs schijnbaar hyper-realistische motieven zijn zonder sjablonen uit deze kunstenaar ontstaan. Sternhagel gewoon.

Meer weten over Art Demo?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Albert & Conny
Nederland
5 / 5

Prachtig kwaliteit canvas, fotopapier en keurige levering.
Goede uitgebreide website. Vriendelijke medewerkers. Goede informatie over leveringstijden. En zeer mooie kwaliteit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Frodo
Nederland
5 / 5

Mooie producten goede service Bezorging op gewenste dag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
René
Nederland
5 / 5

Top kwaliteit!
Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Dirk
Nederland
5 / 5

Top!
Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Flyovermanagement
Nederland
5 / 5

Vriendelijk, goede service, hebben gevoel over het doen van zo'n waardevolle aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
M44
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
We hebben al 5x een groot canvasdoek besteld bij Werkaandemuur. Het is mooi afgewerkt mooi van kleur goed verpakt dus top! Dus echt een goed adres om iets moois te vinden en het aanbod is ruim voor iedere smaak.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Floor Brill-Goedhart
Nederland
5 / 5

Prachtige kunstfoto's op verschillende materialen af te drukken

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
M
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Monique Lagerweij
Nederland
5 / 5

Leuk contact met medewerkers, Zeer goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Tineke
Nederland
4 / 5

Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur
De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Cursus van Art Demo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden