Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 19 uur geldig!

Verloren vrouw

van Marijke de Leeuw - Gabriëlse

- Werkcode: 533728

Marijke de Leeuw - Gabriëlse over Verloren vrouw

Ik heb verschillende foto's gecombineerd in Photoshop. Deze paspop heeft menselijke ogen gekregen en de kleur heb ik ook aangepast.
De foto's die ik gebruik zijn allemaal zelf gemaakt. Zo kan je behalve de etalagepop, ook een tak met bladeren zien en een donkere muur. Opzet bij het maken van dit kunstwerk was een bijzonder effect te creëren met niet te veel kleur. De ogen knallen er uit en dat was precies de bedoeling
Verloren vrouw vind je in de categorieën Blad, Bomen, Brave Ground, Digital Art, Duisternis, Etalagepop, Fotografie, Illustraties, Mensen, Modern, Nieuw Landelijk, Oog (anatomie) en Portret.
Marijke de Leeuw - Gabriëlse profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke de Leeuw - Gabriëlse

Sinds begin deze eeuw ben ik bezig met fotograferen. Ik ben een echte autodidact, hoewel ik wel cursussen en mentoraten heb gevolgd. Ik probeer niet het 'standaard' plaatje te maken en ben vaak weken bezig voor het resultaat is, zoals ik het voor ogen had.
Het liefst had ik de schilderkunst beheerst, zoals mijn oudoom Johan Gabriëlse, maar helaas heb ik geen tekentalent. Met mijn foto's probeer ik dit een beetje te compenseren.

Alle werken van Marijke de Leeuw - Gabriëlse


Waarom je kiest voor Verloren vrouw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verloren vrouw van Marijke de Leeuw - Gabriëlse

Koop de illustratie Verloren vrouw van Marijke de Leeuw - Gabriëlse op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 533728

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 96 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.