Verpakkingsijs sculptuur op Svalbard / Spitsbergen

Verpakkingsijs sculptuur op Svalbard / Spitsbergen van Kai Müller

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verpakkingsijs sculptuur op Svalbard / Spitsbergen

van Kai Müller

Verpakkingsijs sculptuur op Svalbard / Spitsbergen van Kai Müller

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 567794
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Asgaardbukta op Svalbard is een sneeuwscooter dagtocht weg van Longyearbyen en beloont met deze majestueuze sculpturen, die tot 8 meter hoog kunnen worden.

Dit werk wordt aangeboden door Kai Müller

Kai Müller profielfotoZolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de schoonheid van de omgeving en de wilde geest van de dierenwereld. Mijn liefde voor natuur- en wildfotografie begon echter een paar jaar geleden na een reeks reizen in verband met mijn ontwerpstudies. Ik voelde de behoefte om de schoonheid die ik had gezien te documenteren...
Mijn doel is om de schoonheid en dynamiek van het Noordpoolgebied in zijn verschillende vormen te presenteren. Fotografie is mijn manier om terug te keren naar een intieme ontmoeting, fysieke verbinding en willekeurige processen.
Ik ben echt gepassioneerd in dit streven om de visuele schoonheid van de natuurlijke wereld over te brengen en hoop dat de kijkers van mijn werk de prachtige complexiteit van deze planeet zullen waarderen en helpen om deze te behouden.

Alle werken