Wit Geel Hortensia Blad | Bloemen Foto van Nanda Bussers

Werkcode: 526 535 Kopieer de werkcode

Nanda Bussers profielfoto Een wit geel blaadje van een hortensia, deze foto straalt voor mij een bepaalde verstilling uit.

Iets meer over mij

Mijn naam is Nanda Bussers, een creatieve en reislustige natuurfotografe met een artistieke flair. Kleur, licht, vorm, sfeer en structuur zijn belangrijk in mijn vaak schilderachtige en organische (abstracte macro) beelden met de natuur als inspiratiebron.

Troostkunst en Healing Arts
In 2020 ontdekte ik wat ik nu echt met mijn fotokunst wil: het bieden van warme lichtpuntjes in donkere tijden. Toen is Troostkunst ontstaan, troost bieden met de artistieke foto’s die ik creëer. Sindsdien ben ik me verder in het ontwikkelen op het gebied van Healing Arts, Ziekenhuiskunst en Rouwkunst. Veel van mijn warme en kleurrijke beelden zijn overigens ook geschikt voor andere (levens)momenten. Of ‘gewoon’ voor in je interieur om bij te kunnen ontspannen en in weg te kunnen dromen.

Abstracte fotokunst

Bijzondere vormen en kleuren, abstracte en soms mysterieuze beelden die in elkaar overvloeien en zo nieuwe figuren vormen. De creatie van een beeld waarnaar je blijft kijken, waarin je blijft ontdekken. Een visualisatie van inspiratie, een expressie van gevoel, intrigerend door je in te leven en weg te dromen. Maar ook om troost te vinden, warmte, een lichtpuntje als een kaars in een duister. Vergankelijkheid als symboliek is vaak een terugkerend thema in mijn fotokunst. In mijn abstracte beelden zit vaak een meer spirituele touch.

Reisfotografie
Mijn reisbeelden hebben vaak iets poëtisch en ook hierin zijn kleuren, vormen en licht belangrijke elementen.

Dit werk wordt aangeboden door Nanda Bussers

Welkom! Mijn naam is Nanda Bussers, een creatieve natuurfotografe met een kunstzinnige touch. Mijn werk draait om kleur, licht, vorm en sfeer, en wordt vaak gekenmerkt door schilderachtige en organische (abstracte macro) foto's, geïnspireerd door de natuur.

Enkele jaren geleden ontdekte ik mijn roeping met mijn fotokunst: het brengen van kleur, licht en warmte in donkere tijden. Deze ontdekking bracht me tot de oprichting van Troostkunst, waar ik troost wil brengen met mijn artistieke (natuur)foto's.

Sindsdien heb ik mijn focus verder ontwikkeld naar Healing Arts. Hoewel mijn warme en levendige foto's perfect zijn voor momenten van troost, zijn ze ook ideaal voor andere belangrijke levensmomenten.

website: https://www. nandabussers.com
website: https://www.troostkunst.nl

Meer weten over Nanda Bussers?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

C.Aangeenbrug
Nederland
5 / 5

Het werk was zorgvuldig ingepakt, het canvas hangt erg mooi aan de muur. We zijn er erg blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Truus
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
Anthony Clifford
Nederland
5 / 5

Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
Jos
Nederland
5 / 5

fantastisch !
Het was even slikken toen ik de prijs zag maar het is meer dan de moeite waard, wat een prachtige print aan mijn woonkamermuur ! En ruimschoots op tijd en goed ingepakt geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
U. Holwerda
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Ype
Nederland
5 / 5

Prima verzorging
Vandaag is onze wanddecoratie bezorgd. Mooi in het frame en precies zoals het er op de website uit zag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Katy
Nederland
5 / 5

Prettig
Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Rien
Nederland
5 / 5

Geweldig, top bedrijf!
Heb onlangs 2 werken besteld, de eerste was tijdens verzending beschadigd, na melding heel snel een nieuw exemplaar ontvangen, top! Hele goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Cees
Nederland
5 / 5

Correct behandeld. Snelle afhandeling van mijn bestelling.
Heb helaas nog geen foto gemaakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Marielle
Nederland
5 / 5

Super klachtafhandeling!!
Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Brigitte
Nederland
5 / 5

Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Ben
Nederland
5 / 5

Prachtig schilderij. Precies, zoals aangegeven, erg goed verpakt verzonden. Prijs-kwaliteit klopt aks een bus

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Wit Geel Hortensia Blad | Bloemen Foto van Nanda Bussers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden