Vertakkingen van licht

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 100 193

Ricardo Bouman over Vertakkingen van licht

Een opmerkelijk beeld van een bliksemschicht in vorm van een kale boom. Deze foto is gemaakt in Zoetermeer tijdens een broeierige zomeravond. Als voorgrond ziet u verschillende daken van woontorens. Dit is niet mijn enigste bliksemfoto, op mijn webshop zijn meer fraaie foto's te zien van bliksemschichten en blikseminslagen.
Vertakkingen van licht vind je in de categorieën Blauw, Bliksemschicht, Contemporary, Fotografie, Haaglanden, Minimalisme, Modern, Onweer, Slaapkamer, Vertakking, Wolken en dreiging.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator, fotograaf en eigenaar van een ontwerpbureau in Zoetermeer. Voor zijn schilderijen-collectie kijk je op: https://watercolorwall.werkaandemuur.nl
Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Vertakkingen van licht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vertakkingen van licht van Ricardo Bouman

Koop de foto Vertakkingen van licht van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100 193
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden