Vertigo

van Cho Tang

- Werkcode: 129 189

Cho Tang over Vertigo

Aantal gebouwen in Central Hong Kong geschoten met een lange sluitertijd

Voor meer foto's volg mij op facebook: https://www.facebook.com/chopen.nl
Vertigo vind je in de categorieën Architectuur, Azië, Belichting (fotografie), China, Citylife, Duotone, Fotografie, Groothoekobjectief, High dynamic range, Hongkong, Kantoorgebouw, Landschappen, Lijn, Lijnen, Long exposure photography, Papier, Scherptediepte, Skyline, Stedelijke landschappen, Steden, Urban / Street, Wolken, Wolkenkrabbers, Zon en Zonsondergang.
Cho Tang profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cho Tang

In slechts een paar korte jaren, heb ik fotografie volledig omarmd als de grootste passie in mijn leven. Ik geloof dat mijn passie voor fotografie terug te zien is in mijn foto's en dat ik mede door mijn passie erkenning heb gekregen van zowel nationale- als internationale magazines, websites, foto communities en professionele fotografen.Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn carrière als professionele fotograaf. Mijn persoonlijkheid staat mij niet toe om mezelf te beperken om een specifieke richting op te gaan met mijn fotografie. Als gevolg hiervan doe ik verschillende commerciële fotografie zoals interieur- en exterieur fotografie, bruidsfotografie, evenementen fotografie, zakelijke fotografie, sport fotografie en portretten.

Alle werken van Cho Tang


Waarom je kiest voor Vertigo op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vertigo van Cho Tang

Koop de foto Vertigo van Cho Tang op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 129 189
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.