Vervallen Woonkamer.

van Roman Robroek

- Werkcode: 212 060

Roman Robroek over Vervallen Woonkamer.

Een vervallen woonkamer in een verlaten woning ergens in Nederland. Voor Nederlandse begrippen is dit een uitzonderlijke locatie die jarenlang onaangeroerd is gebleven. Prachtig om het natuurlijk verval zijn werk te zien doen over de jaren heen.
Vervallen Woonkamer. vind je in de categorieën Bankstel, Fotografie, Gordijn (afscherming), Huis (woning), Nederland, Stilleven, Stoel, Verlaten plekken, Woonkamer en zitkamer.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vervallen Woonkamer. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vervallen Woonkamer. van Roman Robroek

Koop de foto Vervallen Woonkamer. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 212 060
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden