Vesuvius, Napels Italie, acrylschilderij

Vesuvius, Napels Italie, acrylschilderij van Studio Heyki

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vesuvius, Napels Italie, acrylschilderij van Studio Heyki

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 384756

10% voorjaarskorting
Nog 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 70 gratis verzending!

Omschrijving

Vesuvio , zoals deze vulkaan in Italië heet. Een legendarische plek vlak bij Napels en Pompeii. Karin Heystee heeft ruim 3 jaar in deze omgeving gewoond. Modern geschilderd met acrylverf. Stilistisch weergeven in prachtige heldere kleuren. In een klein formaat canvas van 4,5cm dik , kan dit werkje ook als blokpaneel neergezet worden.

Over Studio Heyki

Studio Heyki profielfoto"Zoveel te zien, zoveel kleuren"

Karin Heystee, beeldend kunstenaar, en Kitty Bertelink, illustrator en fotograaf. We hebben onze krachten gebundeld en samen Studio Heyki opgericht.

Karin Heystee (1963) is beeldend kunstenaar. Ze schildert en exposeert haar schilderijen vanaf 1987 in verschillende plaatsen in Nederland en Italië. Ze is begonnen als autodidact en heeft haar techniek verbetert door workshops te volgen bij bekende kunstenaars zoals Olav Cleofas van Overbeek, Dorry van der Winkel en Paul Banning. In 2008 heeft zij de basisscholing gedaan aan de Klassiek Academie voor de schilderkunst in Groningen. Karin woont en werkt in Reahus Friesland.

Kitty Bertelink (1990) is fotograaf. Ze heeft in 2008 de vooropleiding van Kunstacademie Minerva in Groningen gedaan. Ze was aangenomen maar heeft er toch voor gekozen om een gespecialiseerde opleiding tot fotograaf te volgen. In 2013 is zij afgestudeerd en tevens gestart met haar eigen bedrijf Kitty Fotografie. Zij heeft zich gespecialiseerd in woning en interieurfotografie. Naast het fotowerk maakt Kitty illustraties, Lief Monster en speciale portretfoto's in opdracht. Kitty woont en werkt in Tirns Friesland.

Alle werken