Vet Wuuf op de fiets in de duinen.

van Bianca van Duijn

- Werkcode: 304 015

Bianca van Duijn over Vet Wuuf op de fiets in de duinen.

Met de benen omhoog, in vol ornaat geniet Vet Wuuf van de weg die nog voor haar ligt. Vol zelfvertrouwen, tevreden met wie ze is rijdt ze door de duinen en ziet ze de zon in de zee zakken. Een vrolijke afbeelding speciaal voor jou.
Vet Wuuf op de fiets in de duinen. vind je in de categorieën Badpak, Dikke dames, Duinen, Erotiek, Fietsen, Fietspad, Graphics, Helm (gras), Illustraties, Oceanen en zeeën, Vet Wuuf, Zon en Zonsondergang.
Bianca van Duijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bianca van Duijn

Illustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle werken van Bianca van Duijn


Waarom je kiest voor Vet Wuuf op de fiets in de duinen. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vet Wuuf op de fiets in de duinen. van Bianca van Duijn

Koop de illustratie Vet Wuuf op de fiets in de duinen. van Bianca van Duijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 304 015
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden