Vet Wuuf's boottocht op zee

Vet Wuuf's boottocht op zee van Bianca van Duijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vet Wuuf's boottocht op zee

van Bianca van Duijn

Vet Wuuf's boottocht op zee van Bianca van Duijn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303339
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Varend op zee, precies passend in haar bootje gaat Vet Wuuf haar horizon te gemoet. Wat is die van jou? Vet Wuuf is een gezette dame die bij iedereen die haar ziet, een lach op het gezicht tovert. Een uniek eigen karakter dat perfect past in strandhuizen of gewoon bij jou thuis aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Bianca van Duijn

Bianca van Duijn profielfotoIllustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle werken