Vet Wuuf's picknick

van Bianca van Duijn

- Werkcode: 304027

Bianca van Duijn over Vet Wuuf's picknick

Picknick in de tuin tijdens een fijne avond onder de boom. Allemaal lekkers om je heen om uit te kiezen. Een zonde? of juist niet? Trek je eigen conclusie na het zien van de 'verboden' vrucht in de hand van Vet Wuuf. Een prachtige bourgondische plaat voor bij jou thuis. Alle tekeningen van Vet Wuuf zijn uitermate geschikt om op metaal of dibond te laten maken.
Vet Wuuf's picknick vind je in de categorieën Bourgondisch (levenshouding), Dikke dames, Gebak, Graphics, Illustraties, Picknick, Picknickmand, Taart, Tuin, Vet Wuuf, Weiland en feestmaaltijd.
Bianca van Duijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bianca van Duijn

Illustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle werken van Bianca van Duijn


Waarom je kiest voor Vet Wuuf's picknick op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vet Wuuf's picknick van Bianca van Duijn

Koop de illustratie Vet Wuuf's picknick van Bianca van Duijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 304027
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.