Vet Wuuf's picknick

van Bianca van Duijn

- Werkcode: 304 027

Bianca van Duijn over Vet Wuuf's picknick

Picknick in de tuin tijdens een fijne avond onder de boom. Allemaal lekkers om je heen om uit te kiezen. Een zonde? of juist niet? Trek je eigen conclusie na het zien van de 'verboden' vrucht in de hand van Vet Wuuf. Een prachtige bourgondische plaat voor bij jou thuis. Alle tekeningen van Vet Wuuf zijn uitermate geschikt om op metaal of dibond te laten maken.
Vet Wuuf's picknick vind je in de categorieën Bourgondisch (levenshouding), Dikke dames, Gebak, Graphics, Illustraties, Picknick, Picknickmand, Tuin, Verjaardag, Vet Wuuf, Weiland, Zoetwaren, taart en dessert en feestmaaltijd.
Bianca van Duijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bianca van Duijn

Illustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle werken van Bianca van Duijn


Waarom je kiest voor Vet Wuuf's picknick als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vet Wuuf's picknick van Bianca van Duijn

Koop de illustratie Vet Wuuf's picknick van Bianca van Duijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 304 027
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden