Vet Wuuf's picknick

Vet Wuuf's picknick van Bianca van Duijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vet Wuuf's picknick van Bianca van Duijn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 304027
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Picknick in de tuin tijdens een fijne avond onder de boom. Allemaal lekkers om je heen om uit te kiezen. Een zonde? of juist niet? Trek je eigen conclusie na het zien van de 'verboden' vrucht in de hand van Vet Wuuf. Een prachtige bourgondische plaat voor bij jou thuis. Alle tekeningen van Vet Wuuf zijn uitermate geschikt om op metaal of dibond te laten maken.

Dit werk wordt aangeboden door Bianca van Duijn

Bianca van Duijn profielfotoIllustrator en bedenker van Vet Wuuf!

In 2005 ben ik afgestudeerd als illustrator op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarna heb ik gewerkt op diverse reclame-ontwerpbureaus en ben ik zelf samen met mijn man ons eigen ontwerpbureau gestart.

Het tekenen kon ik niet laten en na een avond 'gewoon' tekenen met het gezin is er iets bijzonders ontstaan. Graag wil ik je voorstellen aan Vet Wuuf, een vrolijke gezette dame die vol en rond in het leven staat. Vet Wuuf is een door mij bedacht en getekend karakter en vindt haar roots in Zeeland. Vet staat naast haar pondje meer ook voor haar vette levenshouding. Ze is blij met wie ze is en straalt dit in alles uit. Dit wil ze heel graag bij jou thuis aan de muur verder uitstralen.

Van Vet Wuuf zijn diverse afbeeldingen te verkrijgen en haar wereld blijft maar groeien. Voor vette kunst voor aan de muur moet je dus hier zijn!

Alle werken