Victoria Hotel, Amsterdam

van Christiaan T. Afman

- Werkcode: 301 653

Christiaan T. Afman over Victoria Hotel, Amsterdam

Inkt op papier, 22x50 cm.
Victoria Hotel, Amsterdam vind je in de categorieën Amsterdam, Christiaan Afman, Heart Wood, Illustraties, Ink, Nederland, Sketch, Tekeningen, Urban / Street en Victoria Hotel.
Christiaan T. Afman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Christiaan T. Afman

Het ter plekke maken van een stadse tekening betekent voor tekenaar - kunstschilder Christiaan Afman dat het moment meer dan alleen visueel beleefd wordt. Letterlijk in het onderwerp staan, in de stad, op straat, de tijd vergeten en je verliezen in de details van het stadse leven in al z'n veelzijdigheid. Met pen in de hand de ruimte aftasten en ervaren; tijd en plaats slaan neer in een getekende waarneming. De inkt tekeningen van Christiaan Afman zijn hier als reproductie te koop!

Alle werken van Christiaan T. Afman


Waarom je kiest voor Victoria Hotel, Amsterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Victoria Hotel, Amsterdam van Christiaan T. Afman

Koop de illustratie Victoria Hotel, Amsterdam van Christiaan T. Afman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301 653
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden