Vier het leven

Vier het leven van Ingrid de Vos - Boom

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vier het leven

van Ingrid de Vos - Boom

Vier het leven van Ingrid de Vos - Boom

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 811962

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 gratis verzending!

Omschrijving

Een inspirerende tekst op dit bankje bij het Culemborgse Werk aan het Spoel.
De mei-ochtend dat ik deze foto maakte was er in ieder geval een om het leven te vieren. Na de ochtendmist brak de zon door en toverde dit mooie bokeh voor mijn lens.

Dit werk wordt aangeboden door Ingrid de Vos - Boom

Ingrid de Vos - Boom profielfotoAls dochter van een fotograaf is fotografie me met de paplepel ingegeven.
Ik hou van de natuur en vooral van bloemen, dus dit zie je het meest terug in mijn werk. Maar ik hou ook van steden, al zoek ik daar ook graag de stadsparken op. Stukjes natuur tussen de drukte.
Ook zul je veel foto's van Frankrijk tegenkomen in mijn shop. Frankrijk is het land waar ik veel van hou en waar ik me ontzettend thuis voel. Parijs, het Franse platteland met zijn natuur en schilderachtige plaatsjes en de prachtige (voor)deuren die je in Frankrijk overal tegenkomt.
Ik heb ruim 15 jaar als zelfstandig visagiste gewerkt en daarbij mijn oog voor detail en kleur ontwikkeld. Compositie vind ik heel belangrijk in mijn foto's. Het moet kloppen. Sfeer, compositie, kleur en scherpte. Daarbij hou ik er van om zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijk licht.
Eigenlijk bekijk ik het leven altijd door mijn lens. Er is iedere dag zo veel moois te zien en dus ook om vast te leggen.

Alle werken