Vierkant blad, natuurlijk abstract

van Heleen van de Ven

- Werkcode: 176 904

Heleen van de Ven over Vierkant blad, natuurlijk abstract

Vierkante compositie van groen blad met enkele water druppels. Lijnenspel, shaduwen en felle groene kleuren
Vierkant blad, natuurlijk abstract vind je in de categorieën Abstract, Art, Blad, Bloemen, Bright, Fel, Fotografie, Groen, Kleuren, Lijn (meetkunde), Minimalisme, Moderne vormen en lijnen, Slaapkamer, for sale, heleen van de ven, photo en te koop.
Heleen van de Ven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Heleen van de Ven

Mijn fotografie kenmerkt zich door de term "puur op het gevoel". Compositie, keuze van onderwerp, uitdrukking en ook andere technische aspecten gaan bij mij voornamelijk puur op het gevoel. Hierdoor ontstaan geen technische hoogstandjes, maar indrukken van de wereld zoals ik deze beleef. Niet door kunstmatige set up, maar puur "come as you are". Of het nu gaat om portretten, wildlife of landschap, het resultaat van mijn fotografie is echtheid. Tijdens het wonen op diverse plekken waaronder Sydney, Kaapstad en Amsterdam ben ik tot een diverse collectie gekomen. Van typisch Hollandse landschappen en steden tot puur natuur en wild. Neem een kijkje in mijn webshop en ik hoop dat er werken zijn die je aanspreken en een mooi plekje op je muur krijgen!

Alle werken van Heleen van de Ven


Waarom je kiest voor Vierkant blad, natuurlijk abstract op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vierkant blad, natuurlijk abstract van Heleen van de Ven

Koop de foto Vierkant blad, natuurlijk abstract van Heleen van de Ven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176 904
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden