View from the Highline NYC van Remko Heemskerk

Werkcode: 160 460 Kopieer de werkcode

Remko Heemskerk profielfoto Uitzicht vanaf de Highline op de Empire State

Dit werk wordt aangeboden door Remko Heemskerk

No power of imagination without Powerful images. -Asger Jorn-

Remko Heemskerk werkte meer dan 15 jaar als Art Director. In zijn vrije tijd is hij te vinden in zijn studio in Haarlem waar hij werkt aan schilderijen en illustraties. Zijn voorkeur in materiaal gaat uit naar Adobe Illustrator en Photoshop voor het maken van zijn illustraties en olie verf en acryl op canvas voor zijn schilderijen. In december 2012 verhuisde Heemskerk voor een haf jaar naar New York waar hij samen met zijn echtgenote woonde in Greenwich Village. Heemskerk heeft veel tijd doorgebracht in de straten van New York om zo de sfeer van deze magische stad te ervaren. De verschillende wijken met elk hun eigen uitstraling, de grote diversiteit in architectuur en de gelaagdheid van de gebouwen zijn een grote inspiratiebron geweest. Gedurende zijn verblijf in New York maakte hij een 6-delige serie illustraties. Eenmaal terug in Nederland werkt Heemskerk aan een 2e serie, ook geïnspireerd op New York. In 2014 besloot Heemskerk zich volledig te focussen op Illustratie en Kunst.

Meer weten over Remko Heemskerk?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Tineke
    Nederland
    5 / 5

    Heel tevreden met Werk aan de muur.
    Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Celeste
    Nederland
    5 / 5

    Mooie canvas
    Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Chantal
    Nederland
    3.5 / 5

    Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
    De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    Truus
    Nederland
    5 / 5

    Zeer tevreden!
    Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Joël
    Nederland
    4 / 5

    Prachtig schilderij
    We zijn erg blij met het schilderij en de service is prima.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    P de bode
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig
    Heel moeilijk om een keuze te maken,de grote en passend bij de kleur van de achtergrond Wij waren heel blij met jullie hulp Hartelijk dank hiervoor

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Lizzy Janssen
    Nederland
    5 / 5

    WAUW+++++
    Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Jon
    Nederland
    5 / 5

    Goede ervaring
    Werkaandemuur.nl heeft een duidelijke site, is punctueel als het gaat om betalings- en leveringsprocedures en is bij vragen snel met de follow-up.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Hennie
    Nederland
    4.5 / 5

    Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Riksta
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de illustratie View from the Highline NYC van Remko Heemskerk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden