Villa met Gat in de Vloer.

van Roman Robroek

- Werkcode: 306 716

Roman Robroek over Villa met Gat in de Vloer.

De villa is de afgelopen jaren hevig vervallen. Het is al heel lang verlaten en de natuur is duidelijk weer de ruimte terug aan het claimen. De villa is omringd door hoge bomen en planten, verborgen van de samenleving, zodat niemand het kan zien. Je moet weten waar het is om het te vinden. Helaas heb ik geen sporen van de geschiedenis kunnen achterhalen. Ik ben ervan overtuigd dat de voormalige eigenaren ofwel gewoon van wijn hielden of een bedrijf hadden, omdat ik wijnvaten en apparatuur gevonden heb om wijn te bottelen.
Villa met Gat in de Vloer. vind je in de categorieën Deuren, Fotografie, Gat (opening), Huis (woning), Plafond (bouw), Stilleven, Urban / Street, Verlaten plekken, Villa (bouwkunde), Vloer en Wijn.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Villa met Gat in de Vloer. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Villa met Gat in de Vloer. van Roman Robroek

Koop de foto Villa met Gat in de Vloer. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 306 716
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden