Vincent van Gogh. Olijfbomen (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen)

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 184585

Over Vincent van Gogh. Olijfbomen (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen)

Vincent Willem van Gogh (1853 - 1890) was een Nederlands kunstschilder. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunststroming die het negentiende-eeuwse impressionisme opvolgde. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm en kan worden gezien in vele andere aspecten van de twintigste-eeuwse kunst. Het Van Gogh Museum in Amsterdam is gewijd aan het werk van Van Gogh en zijn tijdgenoten.
Vincent van Gogh. Olijfbomen (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen) vind je in de categorieën Boomgaard, Bruin, Contemporary, Frankrijk, Geel, Impressionisme, Landschappen, Mediterraans, Modern, Olijf, Olijfgaard, Oude meesters, Schilderijen, Vincent van Gogh, Zon en vtwonen.

Klantbeoordelingen van Vincent van Gogh. Olijfbomen (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen) 5 / 5 (1 beoordeling)

Fred
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Prachtige schilderijen waar je zelf de afmeting van kan bepalen
2 maal een werk aan de muur besteld. Één op doek met een zwarte rand er omheen en een canvas werk. Goed verpakt binnen gekregen en duidelijke instructies. Hangen beide erg mooi aan de muur.


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Vincent van Gogh. Olijfbomen (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vincent van Gogh. Olijfbomen (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen) uit de oude meesters collectie

Koop Vincent van Gogh. Olijfbomen (gezien bij interieurtalent gezocht met vtwonen) als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 184585
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.