Vintage speelgoed-autootjes op veelkleurige ondergrond

van Wijnand Loven

- Werkcode: 92 672

Wijnand Loven over Vintage speelgoed-autootjes op veelkleurige ondergrond

Deze vrolijke, veelkleurige foto laat 15 gekleurde vintage autootjes zien op een gelijkgekleurde ondergrond. Deze miniatuur auto?s (matchbox) zijn van metaal en vertonen in bijna alle gevallen veel sporen van intensief speelplezier op de speeltafel, in de racebaan en op het terras. Het is eigenlijk een wonder dat de auto?s nog bestaan!
De foto is in bovenaanzicht gemaakt om de gelijkvormigheid van de gekleurde vlakken te benadrukken. Elke retro auto is op een gelijkgekleurde ondergrond neergezet zodat het totaalbeeld van deze foto toch rustig gehouden wordt.
Dit is een originele en vrolijke foto, die bijvoorbeeld mooi zal staan in de kinderkamer of in de speelkamer.
Vintage speelgoed-autootjes op veelkleurige ondergrond vind je in de categorieën , Achtergrond, Autoracen, Blauw, Bulldozer (machine), Geel, Groen, Horizontaal, Jongen, Kleuren, Kunst voor vaders, Matchbox (merk), Miniatuur (model), Rood, Speelgoed, Symmetrie, Transport, Vintage, autootje en bovenaanzicht.
Wijnand Loven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wijnand Loven

Ik ben een fotograaf uit Haarlem en ik ben gespecialiseerd in studiofotografie van producten en concepten. Daarbij vertaal ik abstracte begrippen naar beeld. Ik vind het belangrijk om de belichting van de onderwerpen en daarmee ook de foto's in de camera al goed te hebben. Op Werk aan de Muur laat ik niet alleen enkele concepten zien maar ook abstracte foto's van het 'echte leven'...

Alle werken van Wijnand Loven


Waarom je kiest voor Vintage speelgoed-autootjes op veelkleurige ondergrond als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vintage speelgoed-autootjes op veelkleurige ondergrond van Wijnand Loven

Koop Vintage speelgoed-autootjes op veelkleurige ondergrond van Wijnand Loven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 92 672
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden