Vintage speelgoed-autootjes op veelkleurige ondergrond

Vintage speelgoed-autootjes op veelkleurige ondergrond van Wijnand Loven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vintage speelgoed-autootjes op veelkleurige ondergrond

van Wijnand Loven

Vintage speelgoed-autootjes op veelkleurige ondergrond van Wijnand Loven

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 92672
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
82 gratis verzending!

Omschrijving

Deze vrolijke, veelkleurige foto laat 15 gekleurde vintage autootjes zien op een gelijkgekleurde ondergrond. Deze miniatuur auto?s (matchbox) zijn van metaal en vertonen in bijna alle gevallen veel sporen van intensief speelplezier op de speeltafel, in de racebaan en op het terras. Het is eigenlijk een wonder dat de auto?s nog bestaan!
De foto is in bovenaanzicht gemaakt om de gelijkvormigheid van de gekleurde vlakken te benadrukken. Elke retro auto is op een gelijkgekleurde ondergrond neergezet zodat het totaalbeeld van deze foto toch rustig gehouden wordt.
Dit is een originele en vrolijke foto, die bijvoorbeeld mooi zal staan in de kinderkamer of in de speelkamer.

Dit werk wordt aangeboden door Wijnand Loven

Wijnand Loven profielfotoIk ben een fotograaf uit Haarlem en ik ben gespecialiseerd in studiofotografie van producten en concepten. Daarbij vertaal ik abstracte begrippen naar beeld. Ik vind het belangrijk om de belichting van de onderwerpen en daarmee ook de foto's in de camera al goed te hebben. Op Werk aan de Muur laat ik niet alleen enkele concepten zien maar ook abstracte foto's van het 'echte leven'...

Alle werken