Vintage veerweide van Floral Abstractions

Werkcode: 617 152 Kopieer de werkcode

Floral Abstractions profielfoto Patroon van handgeschilderde bloesems en bloemen van Pierre-Joseph Redouté bv. tulpen, narcissen, viooltjes, keizerskroon.

Dit werk wordt aangeboden door Floral Abstractions

Deze kunstwinkel is een schat aan uiteenlopende kunstwerken, variërend van moderne en abstracte werken tot vintage patronen. Ondanks de verschillende stijlen zie je in alle werken de diepe waardering van de kunstenares voor natuur en bloemen doorschemeren. De kunstenares is een gelaagde persoonlijkheid en haar werken weerspiegelen deze complexiteit, en laten een blijvende indruk achter op iedereen die ze bekijkt. In deze winkel vindt u zeker iets dat uw interesse wekt en tot de verbeelding spreekt.

Meer weten over Floral Abstractions?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Esther
Nederland
4.5 / 5

2 keer een topervaring.
Via VT Wonen aan dit mooie bedrijf gekomen. Inmiddels twee mooie "werken aan de muur". Service is top, zo ook de nette levering. Echt waar voor je geld. Veel keuze en diversiteit, een echte aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Jos
Nederland
5 / 5

Uitstekende service en goede kwaliteit
Service is perfect en de afdruk is zeer mooi

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Ans van der Heij
Nederland
5 / 5

Met zorg en liefde gemaakt!
Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Chantal
Nederland
3.5 / 5

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Marina
Nederland
5 / 5

Superbedrijf! Een hele persoonlijke benadering, waarbij dat wat onmogelijk leek voor ons mogelijk werd gemaakt. Behang is van prima kwaliteit, keurig verpakt. Wij hebben Werk aan de muur inmiddels aan meerdere mensen aangeraden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Jessica van Hoof
Nederland
5 / 5

Super service en mooi canvas!
Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Rein Veen
Nederland
5 / 5

Super
Heel mooi schilderij boven onze verwachting en werden goed op de hoogte gehouden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Lon
Nederland
5 / 5

Uitstekende communicatie vanuit de klantenservice (Simone), snelle reactie en soepele service ook tav de bezorging. Canvas is heel mooi van kwaliteit en staat prachtig! Ik denk dat menig bedrijf een voorbeeld mag nemen aan de klantvriendelijkheid van Werk aan de Muur. Mijn complimemten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Vintage veerweide van Floral Abstractions op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 10 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
122,-110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!