Visdiefjes bij zonsondergang

Visdiefjes bij zonsondergang van Jurjen Veerman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 35586

Visdiefjes bij zonsondergang van Jurjen Veerman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Visdiefjes bij zonsondergang van Jurjen Veerman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Het waddengebied is een van mijn favoriete locaties voor het maken van landschapsfoto's. Vaak ga ik tegen zonsondergang naar het wad of de Noordzee om foto's te maken. Deze foto is gemaakt tijdens het fotograferen van de zonsondergang over het Wad bij laag water. Tijdens het fotograferen hoorde ik achter mij steeds een paartje visdiefjes krijsend hun prooi aan elkaar over geven. Omdat de visdiefjes mooi afstaken tegen de ondergaande zon snel de telelens op mijn camera gezet en veel foto's gemaakt van het visdievenpaar. Juist deze foto vind ik de moeite waard omdat de lucht hier twee kleuren avondlicht laat zien. De onderkant fel oranje van de ondergaande zon tegen een onbewolkte hemel en de bovenkant kleurt de nog aanwezige bewolking donker oranje.

Over Jurjen Veerman

Freelance fotograaf uit Vries. Gespecialiseerd in natuur- en landschapsfotografie, bedrijfsreportages en sportfotografie.

Alle werken