Vishuisje bij forellenvijver van Moetwil en van Dijk - Fotografie

Werkcode: 975 197 Kopieer de werkcode

Moetwil en van Dijk - Fotografie profielfoto Een schilderachtige herfstsfeer waarin de natuur zich in al haar pracht en pracht toont.

Tussen de bomen, hun bladeren getooid in een rijk kleurenpalet van groen en roodbruin is er een doorkijkje naar een schilderachtig vissershuisje aan de oever van een serene vijver. Het huisje lijkt zich in harmonie met de natuur te nestelen, met zijn houten gevel dat perfect past bij de omringende herfstpracht.

De vijver zelf is als een spiegel, weerspiegelend het huisje en de betoverende herfstkleuren van de bomen.

Dit tafereel roept een gevoel van rust en verwondering op, waarbij de schoonheid van de herfst en de eenvoud van het vissershuisje samensmelten tot een tijdloos beeld van de natuur in al haar glorie. Het is een plek waar men kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en kan genieten van de kalme schoonheid van het seizoen.

Dit mysterieuze kleine huisje staat aan de forelvijver in het Paleispark bij Paleis Het Loo. In dit huisje verzamelde het paleispersoneel aangeschoten wild. Vervolgens gingen de dode dieren door de vleesmolen. Samen met wat meel werden ze dan aan de forellen gevoerd. De forellen uit de vijver werden geserveerd in het paleis. Zo had de koninklijke familie verse forel ter beschikking als er gasten waren.

Het park, dat aan het begin van de 17e eeuw als landschap bij Paleis Het Loo werd aangelegd, was bedoel als plek waar de koninklijke familie en hun gasten hun vrije tijd konden besteden. In de zomer speelde een groot deel van het hofleven zich af tussen de bomen, velden en vijvers. Daarom moesten er in het park genoeg mogelijkheden voor activiteiten zijn zoals picknicken, schietoefeningen, bootje varen en vissen. De huisjes zijn ingericht om die activiteiten te kunnen ondersteunen.

Nu kun je daar heerlijk wandelen in het Paleispark en kun je genieten van al het moois wat het Paleispark te bieden heeft.

Dit werk wordt aangeboden door Moetwil en van Dijk - Fotografie

Over Moetwil en Van Dijk - Fotografie:

Fotografie geeft ons energie en brengt ons naar speciale plaatsen, geniet mee van onze passie! In het bos, nabij een molen, een haven, macro, een prachtige zonsopgang of zonsondergang ........................ verwondering omzetten in foto's met een WOW-gevoel, heerlijk om te doen!

Bent u op zoek naar sfeervolle landschaps- en natuurfoto's voor bijvoorbeeld het kantoor, de slaap- of woonkamer? Onze foto's zijn onderverdeeld in thema's. We hebben ook een top 25 van elk thema gemaakt.

Meer weten over Moetwil en van Dijk - Fotografie?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Thea
    Nederland
    5 / 5

    Super!
    Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    michiel
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooi resultaat, goede afwerking!
    We hebben nu 2 'werken aan de muur' hangen en zij erg tervreden over het resultaat. Ondanks dat het redelijk grote objecten zijn, wijken ze niet af van de afbeeldingen (en wat we er kwalitatief van verwachten)

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    talih yurttakalin
    Nederland
    5 / 5

    ze leveren goed werk af, leveren snel, erg betrouwbaar zeer positief

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    Familie bredewold
    Nederland
    5 / 5

    Snelle levering.ook goed contact via Whatsapp. En ze hebben trackandtrace.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
    Sandra
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Rein Veen
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Heel mooi schilderij boven onze verwachting en werden goed op de hoogte gehouden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Marc Goorden
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
    Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Hennie
    Nederland
    4.5 / 5

    Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Evelyn Smith
    Nederland
    5 / 5

    super service, een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
    Antoine
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed meegedacht, snelle levering en prima materiaal

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Mike
    Nederland
    4.5 / 5

    geweldige mooie kwaliteit en uitstekende service
    Ben zeer tevreden met jullie aandacht en werkwijze. Foto kan ik helaas nog niet sturen omdat het schilderij nog niet aan de muur hangt. Het is een verjaardags cadeau voor mijn vrouw en die is pas 14-11 jarig. Maar als hij hangt zal ik aan jullie denken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Vishuisje bij forellenvijver van Moetwil en van Dijk - Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden