Facebook pixel
Vision

Vision van Cynthia Jagtman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Vision van Cynthia Jagtman thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 327410

Vision van Cynthia Jagtman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Vision van Cynthia Jagtman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Mijn manier van schilderen is intuïtief. Ik schilder vele lagen over elkaar waarbij ik constant allerlei marks toevoeg en weer weghaal. Toevoegen en loslaten. Daardoor ontstaan uiteindelijk vormen en beelden. Ik werk graag met contrasten in kleur, lijndiktes en kleur. Organische vormen, planten, bloemen en mensfiguren zijn thema's die vaak terug komen.

Over Cynthia Jagtman

Cynthia Jagtman profielfotoMijn schilderijen ontstaan door intuïtief vele lagen over elkaar te schilderen (meestal gewoon met mijn handen) waardoor onverwachte vormen, kleuren en lijnwerk ontstaan. Als ik voor het lege doek sta heb ik ook geen ander doel dan plezier hebben, los te laten, dappere beslissingen te nemen en naar mijn gevoel te luisteren. Het schilderij ontvouwt zich dan op een natuurlijke wijze. Maar is ook continu aan verandering onderhevig.Mijn inspiratie vind ik vooral in de natuur. Organische vormen als bladeren, veren, bloemen, takken, figuren en vogels zie je dan ook steeds terugkomen.

Alle werken