Viskotter Anna Tatjana WR 222

Viskotter Anna Tatjana WR 222 van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 111863

Viskotter Anna Tatjana WR 222 van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De Wieringer viskotter WR 222 Anna Tatjana. In 1958 gebouwd bij Scheepswerf Bodewes in Franeker. Talloze keren aangepast, en wordt nu voortgestuwd door een 300 PK aandrijving van General Motors. Scheepswerf Fred v.d. Broek in Lauwersoog heeft in het jaar 2000 nog aanpassingen verricht aan stuurhuis en kombuis. De WR 222 hier in actie op de Noordzee, boven Vlieland in de buurt van Platform L15a.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken