Vismarkt, Servetstraat met Dom, Lichte Gaard in Utrecht

van Donker Utrecht

- Werkcode: 47 112

Donker Utrecht over Vismarkt, Servetstraat met Dom, Lichte Gaard in Utrecht

De Vismarkt en de Servetstraat die naar de Domtoren leidt. Daarnaast een hoekje van Lichte Gaard.

De Dom heeft sinds 11 april 2013 's avonds een nieuw uiterlijk; het Trajectum Lumen kunstwerk 'In lumine tuo' van Speirs + Major zet de toren tussen zonsondergang en middernacht letterlijk in een heel nieuw licht. Dit lichtkunstwerk is nog tot minstens 2018 elke avond te bekijken.

De foto is genomen in de avondschemering van 10 april 2013.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

Op www.facebook.com/donkerutrecht plaats ik iedere dag een nieuwe foto. Zie je daar een foto die je graag aan je muur wilt maar niet in de Werk aan de Muur shop staat? Mail dan even naar info@donkerutrecht.nl of bericht me via facebook.

DONKER UTRECHT IN UW BEDRIJF?

www.werkaandemuur.nl/donkerutrecht
Vismarkt, Servetstraat met Dom, Lichte Gaard in Utrecht vind je in de categorieën Avond, Coffeeshop, Domplein en de Dom van Utrecht, Donker Utrecht, Fotografie, Kathedraal, Lichte en Donkere Gaard, Merijn van der Vliet, Religieuze architectuur, Servetstraat (Utrecht), Trajectum Lumen, Urban / Street, Utrecht en Vismarkt.
Donker Utrecht profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken van Donker Utrecht


Meer weten over Donker Utrecht?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vismarkt, Servetstraat met Dom, Lichte Gaard in Utrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vismarkt, Servetstraat met Dom, Lichte Gaard in Utrecht van Donker Utrecht

Koop de foto Vismarkt, Servetstraat met Dom, Lichte Gaard in Utrecht van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 47 112
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
167,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden