Visoverdracht IJsvogels in het Gooi van Jeroen Stel

Werkcode: 489 567 Kopieer de werkcode

Jeroen Stel profielfoto Visoverdracht IJsvogels in het Gooi

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Stel

Jeroen Stel (1974) is professioneel natuur- en wild fotograaf, en heeft al sinds zijn vroege jeugd een voorliefde voor de natuur.
Opgegroeid in de weidse polders bij Gouda kreeg hij al gauw een voorliefde voor weidevogels, hazen, amfibieën en insecten.
Jeroen levert kwaliteit op een continue basis en dit heeft hem gemaakt tot een kundig natuurfotograaf, die op weet te vallen in de grote massa. Hij is niet iemand die gaat voor de lucky shots en al wandelend lukraak om zich heen schiet. Jeroen werkt projectmatig, vaak voor lange periodes aan één onderwerp en diept dit dan echt uit. Een mooi voorbeeld is zijn ijsvogelfotografie; IJsvogels boven of onder water, in vlucht, duikend, parend, visoverdragend. Jong, oud, met groothoek of met telelens. Van boven of zelfs van onderaf gefotografeerd. Zijn passie voor IJsvogels maakt hem dan ook gekend als specialist op dit vlak.

De Nederlandse natuur is een onderwerp dat Jeroen als geen ander kent en dit is terug te zien in zijn brede portfolio met wild, vogels, insecten en landschappen dat reeds meerdere malen nationaal en internationaal werd bekroond met prestigieuze awards. Daarnaast is Jeroen een regelmatige contributeur aan diverse magazines van o.a de Nederlandse en Engelse Vogelbescherming en is hij auteur van het boek “Natuur is om de Hoek”.
Door zijn jarenlange ervaring als workshop en fotoreis- leider is Jeroen een attentieve begeleider die “het leren zien” en de technische aspecten van de natuur- en wildfotografie als gee

Meer weten over Jeroen Stel?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Riccardo
Nederland
5 / 5

De kwaliteit is echt top! Zowel de afruk van de foto als ook het materiaal om het op te hangen. Ik ben erg tevreden! Ook handig dat je met de app alles al op voorhand kunt uitproberen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Lucas Meer
Nederland
5 / 5

Erg blij met onze ?. Fijne en duidelijke communicatie. Schilderij erg goed ingepakt voor transport. Kwaliteit print is mooi.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2022
Björn en Bart
Nederland
5 / 5

Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Wilma
Nederland
5 / 5

Mooie foto’s en goede afwerking
Ik heb heel blij met de foto’s die ik heb besteld: mooie en goede kwaliteit en snelle afhandeling

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Vivianne
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Michiel
Nederland
5 / 5

Niet eens een erg dure uitvoering gekozen, toch bij levering erg verrast door de uitvoering ( toppertje). Ook de communicatie betreffende de levering was leuk gedaan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Ans
Nederland
5 / 5

Het "werk" wordt netjes afgeleverd en men is meedenkend over het bestelde o.a. of de maatvoering klopt en het dan naar wens is!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Marleen
Nederland
5 / 5

Keurig en snel geleverd
Ben erg tevreden, keurig en snel geleverd en contact per mail erg duidelijk

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Christina Korbee
Nederland
5 / 5

Super fijne klantenservice die met je meedenkt.
En daardoor een mooi en uniek exemplaar aan de muur bij ons thuis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
L. van den Assem
Nederland
5 / 5

Aanbeveling Werk aan de muur
Zeer tevreden! Bestelling was goed verpakt; snelle levering. Prachtig werk hangt nu aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Janneke
Nederland
5 / 5

"Maar dit is toch echt?", zie mijn schoondochter toen ze het csnvasdoek zag.
N.a.v. de prima tips op de site, werken met juiste maten gekocht. Ook de app waardoor je je werk op je muur kunt projecteren, heeft ons goed geholpen bij de keuze voor en maten van onze derde bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Secretariaat It Deelshus
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit vogel kunstwerk Visoverdracht IJsvogels in het Gooi van Jeroen Stel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
199,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden