Visser bij zonsopkomst

van Antwan Janssen

- Werkcode: 34734

Antwan Janssen over Visser bij zonsopkomst

In de lagune bij het Mexicaanse Celestun zie je veel garnalenvissers. Van ?s morgens vroeg tot ?s avonds laat zijn ze in hun bootje op pad. Ze stoppen ergens, hangen hun netten buitenboord en afwachten maar. Deze foto is gemaakt tijdens een mistige ochtend, de zon kwam langzaam door de mist heen en legde de omgeving in een prachtige oranje gloed.
Visser bij zonsopkomst vind je in de categorieën Boten & Schepen, Celestún, Fotografie, Mexico, Mist, Oceanen en zeeën, Oranje, Silhouet, Visser, Vogels en Zonsopkomst.
Antwan Janssen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Antwan Janssen

Ik ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken van Antwan Janssen


Waarom je kiest voor Visser bij zonsopkomst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Visser bij zonsopkomst van Antwan Janssen

Koop de foto Visser bij zonsopkomst van Antwan Janssen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34734
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.