Vissersdorp

Vissersdorp van Lars van 't Hoog

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vissersdorp

van Lars van 't Hoog

Vissersdorp van Lars van 't Hoog

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 162767
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Een vissersdorpje in de buurt van Kristiansand. Gefotografeerd tijdens een trip door Noorwegen. De kleurenloosheid doorbroken door het bootje bij het huis aan het water. Ruige bodem die mooi contrasteert met het rustige water.

Dit werk wordt aangeboden door Lars van 't Hoog

Lars van 't Hoog profielfotoHey daar! Ik ben Lars van 't Hoog en ik heb een passie voor beeld. Al sinds ik jong was liep ik rond met camera's. Ik weet nog dat m'n vader me op vakantie een wegwerpcameraatje gaf. Zo blij dat ik was! Alles was mooi en overal moest en zou ik een foto van maken. Als ik bij oma was maakte ik de hele middag foto's in de tuin met haar camera en na vele smeken kocht mijn vader een DSLR. In mijn vrije tijd maakte ik foto's en videos en als ik dat niet deed was ik research aan het doen naar goede cameras en lenzen. Of ik keek tutorials online. Inmiddels 8 jaar later ben ik enorm dankbaar voor de groei die heb mogen meemaken.

Mn grootste passie is reisfotografie. Ik geloof dat er nog zoveel mooie plekken op de wereld zijn die we nog niet kennen. Ik hoop met mijn foto's herinneringen vast te leggen en een verlangen om te reizen te doen opbloeien

Alle werken