Vitamin Sea

Vitamin Sea van Gonnie van Roij

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vitamin Sea

van Gonnie van Roij

Vitamin Sea van Gonnie van Roij

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 840682

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 58 gratis verzending!

Omschrijving

De Noordzee, een zee die misschien niet zo populair is bij mensen die er niet dichtbij wonen, maar zo fijn is om er te zijn. De rustige golven, het zand tussen je tenen en het geluid van het water. Heerlijk om rustig te worden.

Dit werk wordt aangeboden door Gonnie van Roij

Gonnie van Roij profielfotoHaa, ik ben Gonnie :)

Bijna 35 lentes jong en al sinds mijn kindertijd bezig met creativiteit. Of het nu ging om tekenen, schilderen, knutselen, fotograferen, meehelpen met klussen, ik was overal wel enthousiast over. Een aantal jaren geleden ben ik verder gegaan met mijn hobby fotografie, die zich uitbreidde tot mijn bedrijf als (bruids)fotograaf, onder de naam GvR Photography. Inmiddels heb ik de keuze gemaakt te stoppen met bruidsfotografie en wil ik me vooral richten op portretfotografie, afscheidsfotografie en als laatste 'vrij werk'. Middels het vrije werk kan ik juist lekker spelen en spelenderwijs steeds meer leren.

Van die vrije werken zou ik zo graag prints willen laten maken en mensen willen laten genieten. Want kunst maak je niet voor jezelf, maar om te delen en om mensen blij mee te maken. Ik hoop dat u van mijn werk zult genieten.

Lieve groet,
Gonnie van Roij

Alle werken