Vivre que pour le plaisir

van Sandrine Lambert

- Werkcode: 49562

Sandrine Lambert over Vivre que pour le plaisir

2013 - acryl en mixed media

Soms droom je van een leven gevuld met niets anders dan plezier. Soms heb je het gevoel dat zoiets ook gewoon mogelijk moet zijn. Eventuele tegenkantingen wil je dan niet zien. Alleen de buitenstaander ziet het wel, dat het hele plaatje iets bitters heeft omdat jij - de ster van het circus - vroeg op laat van zijn plaats zal donderen. Toch zijn ze belangrijk, die geïsoleerde momenten van alleen maar plezier. Eigenlijk moet je die inlijsten en bewaren.
Vivre que pour le plaisir vind je in de categorieën Acrylverf, Collage, Geluk, Sandrine Lambert, Schilderijen en origineel.
Sandrine Lambert profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sandrine Lambert

Sandrine Lambert (1974) is een Belgische auteur en illustrator van vooral poëzie en kinderboeken. Daarnaast schildert ze en speelt ze muziek. Meer info over haar werk vind je op https://www.avondroodboeken.be

Alle werken van Sandrine Lambert


Waarom je kiest voor Vivre que pour le plaisir op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vivre que pour le plaisir van Sandrine Lambert

Koop de collageVivre que pour le plaisir van Sandrine Lambert op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 49562
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.