Vlaamse gaai

Vlaamse gaai van Art by Jeronimo

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 334312

Vlaamse gaai van Art by Jeronimo

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 1 dag en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
107 97 gratis verzending!
Vlaamse gaai  van Art by Jeronimo

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Digitaal kunstwerk van een prachtige Vlaamse gaai. Eén van de bijzondere kenmerken van deze vogelsoort is dat het mannetje en het vrouwtje uiterlijk geen verschillen kennen (hetgeen in het dierenrijk niet vaak voorkomt).

Daarnaast lukt het deze vogels niet om langer dan 10 seconden rustig op een tak te blijven zitten, dus ik had geluk dat ik binnen die tijd mijn camera scherp kon stellen en deze foto van hem/haar kon maken :-)! Aangezien het zo'n prachtige vogel is heb ik er, naast deze versie in de natuurlijke omgeving, ook nog een aantal andere varianten van gemaakt (tegen een blauwe, roze en oud roze achtergrond) welke tevens bij Werk aan de Muur te bestellen zijn !

Over Art by Jeronimo

Art by Jeronimo profielfotoAls professioneel fotograaf, werkzaam onder de naam Fotografie Jeronimo (zie voor mijn fotowerk mijn andere account bij Werk aan de Muur), ben ik gespecialiseerd in het maken van digitale kunstwerken, waarbij de door mij gemaakte foto's als inspiratie dienen.

Alle werken