Vlag van Amsterdam op een woonboot bij het Johnny Jordaan plein in Amsterdam van Pascal Lemlijn

Werkcode: 50 843 Kopieer de werkcode

Pascal Lemlijn profielfoto Zwart wit foto van het Johnny Jordaan plein in de Jordaan in Amsterdam, met een rood kleuraccent in de Amsterdamse vlag met de 3 Andreaskruizen, op een van de vele woonboten. De kruizen zijn ook terug te vinden op de zogenaamde 'Amsterdamse paaltjes'.

Dit werk wordt aangeboden door Pascal Lemlijn

Ik ben fotograaf in Maastricht en ben gespecialiseerd in panoramafoto's van deze mooie stad. Daarnaast maak ik graag macrofoto's en (panorama) landschapsfoto's. Ook tijdens mijn verre reizen naar o.a. Azie, Zuid Amerika, Midden Amerika en Zuid Afrika maak ik natuurlijk graag mooie foto's. Ook fotografeer ik veel concerten en festivals, o.a. voor 3voor12. Tot slot werk ik freelance voor diverse bedrijven.

Meer weten over Pascal Lemlijn?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

christine vermont Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

TOP !!!
Ruime keuze, veel mogelijkheden om het werk aan te passen aan je eigen omgeving, goede communicatie en stipte levering, kortom, beter kan niet !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Sivoservice Supplies & Advice Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Patrick Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige kunst voor aan de muur
Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Emke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Absoluut het wachten waard!
De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Hilde Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super
Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Cynthia Deelstra Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
J Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

ziet er uit zoals op de site
Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Ans Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Het "werk" wordt netjes afgeleverd en men is meedenkend over het bestelde o.a. of de maatvoering klopt en het dan naar wens is!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Ed Brienen Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Vivianne Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Diana Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Stelt nooit teleur!
Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Evelyn Smith Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

super service, een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Vlag van Amsterdam op een woonboot bij het Johnny Jordaan plein in Amsterdam van Pascal Lemlijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden