Vlieg in zwart-wit naar de zon.

Vlieg in zwart-wit naar de zon. van Pierre Timmermans

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Vlieg in zwart-wit naar de zon. van Pierre Timmermans

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 68347
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Plots verscheen deze prachtige lucht boven onze hoofd. Zoals meestal, was de camera gelukkig in de buurt. Als extra toefje op de taart kwam toen ook nog een duif langs...

De foto is gemaakt met een Nikon D7000 met daarop de fantastische 24-70 mm f/2.8 N ED lens. In Photoshop een beetje nabewerkt om de lucht iets dramatischer te krijgen en de duif alleen als silhouet weer te geven.

Zwart-witconversie uitgevoerd in Photoshop volgens de contrastrijke methode van Scott Kelby.

Over Pierre Timmermans

Pierre Timmermans profielfotoFotografie is een uit een hand gelopen hobby voor mij, een echte passie. Het fotograferen is dagelijkse kost. De mooiste vorm vind ik strobisten fotografie (fotograferen met losse flitsers) en natuurfotografie. Dat wil echter niet zeggen dat ik andere zaken mijd, daar is fotograferen veel te mooi voor. Ik streef er naar om naast sfeer, de foto's technisch verantwoord en zo perfect mogelijk te schieten. Nabewerken is een noodzakelijk kwaad, dat ik tot een minimum probeer te beperken. De foto's uit mijn collectie zijn normaliter zo natuurgetrouw mogelijk. Kleuren worden niet extra aangezet, onnodige accenten worden vermeden. Ik ben van mening dat de aangezette foto's in eerste instantie een Wow-effect te weeg brengen, maar na een korte tijd al gaan vervelen. Dat zal minder, of zelfs niet, het geval zijn bij natuurgetrouwe foto's, foto's waarvan je misschien moet gaan houden en dat heeft soms tijd nodig.

Ik schrijf onder de naam Pjerry reviews voor http://Tweakers.net en http://www.FotoVideo.nu. Onder mijn eigen naam schrijf ik op http://www.FotoVideo.nu ook artikelen en berichten.

Mijn Gear
Camera's Nikon D7000 & Nikon D40
Lenses Nikon (Nikkors)
AF-S 24-70 mm f/2.8G IF N,
AF-S 105 mm f/2.8G micro IF VR,
AF 50 mm f/1.8D,
AF-S DX 18-105 mm f/3.5 - 5.6G,
AF-S DX 35 mm f/1.8G,
AF-S DX 18-55 mm f/3.5 - 5.6 GII,
AF-S DX 55-200 mm f/4 - 5.6 VR,
Lenses Tamron
SP 70-300 mm f/4-5.6 Di VC USD
Flash
Nikkon SB-600
Filters
Gradient Neutral gray filters 84dot5mm,
Gr

Alle werken