Vliegen naar de toekomst van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293668
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

kinderen zijn net vogels, ze vliegen uit op weg naar de toekomst, sommigen zullen het halen, anderen stranden onderweg. Dit is de gedachte die achter dit abstracte beeld zit.

De basis is ontstaan vanuit vier driehoeken en wat wiskundige berekeningen die wij fractal noemen. De keuze van de basis kleuren combinatie is hier zeker van belang. Verdere bewerking is gedaan in Photoshop waarbij eigen beeld in diverse lagen is verwerkt.
Een sterk beeld dat op groot formaat beter uitkomt.

Dit werk wordt aangeboden door Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artist, maakt graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Affinity Photo en Design, Nik filters, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), voor HDR wordt Aurora gebruikt.

Alle werken