Vliegtuigen spotten bij Londen Heathrow: in de landing gefotografeerd deze fraaie Airbus A330 (A9C-K

Vliegtuigen spotten bij Londen Heathrow: in de landing gefotografeerd deze fraaie Airbus A330 (A9C-K van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vliegtuigen spotten bij Londen Heathrow: in de landing gefotografeerd deze fraaie Airbus A330 (A9C-K

van Jaap van den Berg

Vliegtuigen spotten bij Londen Heathrow: in de landing gefotografeerd deze fraaie Airbus A330 (A9C-K van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 798650
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
166 gratis verzending!

Omschrijving

Vliegtuigen spotten bij Londen Heathrow: in de landing gefotografeerd deze fraaie Airbus A330-200 (registratie A9C-KB) van Gulf Air Bahrain met de Formule-1 livery.

Passagiersvliegtuigen spotten bij Londen Heathrow is een feestje. Hier wordt je als spotter flink verwend met de nodige fraai beschilderde vliegtuigen.
In mei 2016 ben ik voor het eerst een weekend daar wezen spotten en heb toen onder andere deze prachtige Airbus vastgelegd op de gevoelige plaat.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken