Vlinder tussen gele bloemen

Vlinder tussen gele bloemen van Bob Daalder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vlinder tussen gele bloemen van Bob Daalder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 646428
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122 gratis verzending!

Omschrijving

"It is the color closest to light. In its utmost purity it always implies the nature of brightness and has a cheerful, serene, gently stimulating character. Hence, experience teaches us that yellow makes a thoroughly warm and comforting impression."
- Johann Wolfgang Goethe

Deze avond had ik het geluk wel vlinders te treffen. Omdat ze blauw zijn dacht ik aan familie van het Icarusblauwtje. Achteraf blijkt het te gaan om een Hooibeestje. Zelf dacht ik altijd dat die alleen bruin/oranje waren maar blijkbaar zijn ze er ook in deze kleur.

Dit werk wordt aangeboden door Bob Daalder

Bob Daalder profielfotoOngeveer 12 jaar geleden heb ik fotografie ontdekt. Het begon allemaal vrij onschuldig maar tegenwoordig is het onderdeel van mijn dagelijkse ding. Mijn voorkeur gaat heel nadrukkelijk uit naar de natuur en dan met name de natuur dichtbij. Met andere woorden, ik ben een liefhebber van macro en close-up fotografie. Verder kenmerkt mijn werk zich door een bepaalde zachtheid en het bewust gebruik van licht. Ik nodig je uit op je gemak mijn verschillende albums te bekijken. Veel plezier!

Alle werken