Voetbal Jonge - Schilderij voor Kinderen

van Atelier BuntePunkt

- Werkcode: 48322

Atelier BuntePunkt over Voetbal Jonge - Schilderij voor Kinderen

*************************************************
Motive: Voetbal Jonge
Kunst voor kleine Prinsen en Prinsessen

Technique: Acryl Painting
© designed by Sonja Mengkowski.de / art for kids
*************************************************

Tags:
voetbal, Voetbalkeeper, voetbal jonge, doelverdediger, voetballer,
bal, sprookje, kunst voor kids, schilderijtjes voor kinderkamers, kindertekeningen, babykamer, voor de kinderkamer, babykamerkunst, speelkamer, peuterkamer, kleuterkamer, kinderkamer, verhaal, wonderland, paradijs, beeldmakers, zoet, fantasie, naief, schilderen, vrolijk, kleurig, kinder schilderijtjes, kinderen, kinderkamer Kunst, kinderkamer schilderij, kinderkamerkunst, kinderschilderijen, kinderschilderij, kwekerij, kinder kamer, kleurrijke, kinderkunst, sprookjes, dieren, kraamcadeau, kleuter, uniek, verjaardagskado, verjaardagscadeau, deco, decoratie, verven, jongenskamer, jongens, jongentjes
Voetbal Jonge - Schilderij voor Kinderen vind je in de categorieën Modern, Schilderijen, Voetbal, Voetbalkeeper, Voetballer, Voetbaltrainer en voetbalstadion.
Atelier BuntePunkt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Atelier BuntePunkt

Het centrale motief van mijn werken zijn fantasiewerelden en mythische wezens voor kinderen, waarmee ik op een vrolijke manier uiting geef aan lichtvoetigheid, levensvreugde en fantasie. Met mijn muurschilderingen voor kinderkamers wil ik de toeschouwer uitnodigen op een reis in een zorgeloze en liefdevolle wereld vol verhalen en avonturen. Mijn landschappen en fantasiewezens zijn bedoeld om herinneringen op te roepen aan vervlogen kinderdagen, die soms verloren gaan in het leven van alledag. Maar ik wil vooral de verbeelding van de kinderen stimuleren en hen motiveren om zelf creatief te worden.

Hartelijke groeten van Sonja Mengkowski

Alle werken van Atelier BuntePunkt


Waarom je kiest voor Voetbal Jonge - Schilderij voor Kinderen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Voetbal Jonge - Schilderij voor Kinderen van Atelier BuntePunkt

Koop dit schilderij Voetbal Jonge - Schilderij voor Kinderen van Atelier BuntePunkt als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 48322
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.