Voetjes van een meisje

Voetjes van een meisje van Elianne van Turennout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Voetjes van een meisje

van Elianne van Turennout

Voetjes van een meisje van Elianne van Turennout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 427112
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Een van de eerste foto's van mijn eigen dochtertje. Je ziet genoeg foto's van babyvoetjes, en het leek mij leuk om een eigen interpretatie daarvan te maken. Het is duister met een beetje licht. Veel van de wereld van een kleintje is onbekend, maar langzamerhand komt er meer licht in, waardoor alles (iets) duidelijker wordt.

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Elianne van Turennout profielfotoHet begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Alle werken