Voetstappen voetafdrukken in zand op strand die naar zee lopen

Voetstappen voetafdrukken in zand op strand die naar zee lopen van Ben Schonewille

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Voetstappen voetafdrukken in zand op strand die naar zee lopen

van Ben Schonewille

Voetstappen voetafdrukken in zand op strand die naar zee lopen van Ben Schonewille

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 263463
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
195 gratis verzending!

Omschrijving

Voetstappen of voetafdrukken in zand aan strand die naar blauwe zee bij de kust leiden op eiland Kefalonia in Griekenland. Voetstappen van iemand die naar het heldere water van de oceaan loopt. Heldere blauwe lucht met rotsen en horizon op de achtergrond van een strand in het zomer seizoen op vakantie om te relaxen.

Dit werk wordt aangeboden door Ben Schonewille

Ben Schonewille profielfotoZo'n dertig jaar geleden heb ik als student het fotograferen ontdekt. Met mijn toenmalige Olympus- 10 camerabody en mijn 50 mm macrolens ging ik met vrienden de natuur in. Vooral de reizen naar de ongerepte natuur in Noorwegen zal ik nooit vergeten.

Later is het fotograferen een stuk minder geworden. Maar het zit mij toch blijkbaar in het bloed want sinds 2013 ben ik weer veel met fotografie bezig.

Mijn uitrusting bestaat inmiddels uit 2 Canoncamera's: de 600D (cropcamera) en de 5D Mark 3 (fullframecamera). Mijn objectieven: Canon 16-35mm f4 L IS, Tamron 24-70mm f2.8, macrolens Canon 100mm f2.8 en Canon 70-300mm f4-5.6 L IS.

Met de fullframecamera is het ineens gemakkelijker geworden ook onder minder gunstige lichtomstandigheden met hogere ISO- instellingen nog hele goede foto's te maken zonder veel ruis.

Eigenlijk fotografeer ik heel veel verschillende onderwerpen zoals dieren, planten, mensen, landschappen, studiowerk (vaak met een witte achtergrond, soms zwart) en verder alles wat ik leuk vind.

Alle werken