Volendam Steiger in de haven

Volendam Steiger in de haven van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Volendam Steiger in de haven

van Ricardo Bouman

Volendam Steiger in de haven van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 180094
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126 gratis verzending!

Omschrijving

Volendam Steiger in de haven is een schitterende foto van Volendam Haven met een fraaie stijger op de voorgrond en zeilschepen op de achtergrond. De foto is geschoten tijdens een prachtige zonsondergang. Volendam ligt in het mooie Regio Waterland in Noord Holland en ligt tegen de Gouwzee en het Markermeer.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken