Volkswagen Kever Sedan 1972

Volkswagen Kever Sedan 1972 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Volkswagen Kever Sedan 1972

van Jan Keteleer

Volkswagen Kever Sedan 1972 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 606155
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 gratis verzending!

Omschrijving

De Volkswagen Kever Sedan uit 1972 is over de hele wereld verkocht. Ferdinand Porsche had dit niet verwacht toen hij zijn eerste Volkswagen ontwierp. Deze Volkswagen Kever Sedan uit 1972 is natuurlijk ook te zien in films, waarvan de Dolle Kever de bekendste is.
De Volkswagen Kever Sedan uit 1972 was voor velen hun eerste auto. Pure nostalgie.

Dit schilderij van een Volkswagen Kever Sedan uit 1972 kan zeer groot worden afgedrukt op verschillende materialen. Het werk heeft een panoramische proportie en is zeer geschikt om in een werkruimte, showroom of gewoon thuis een detail toe te voegen dat indruk zal maken op uw bezoekers.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken