Volkswagen Kever Sedan uit 1972 voor de Duitse vlag

Volkswagen Kever Sedan uit 1972 voor de Duitse vlag van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Volkswagen Kever Sedan uit 1972 voor de Duitse vlag

van Jan Keteleer

Volkswagen Kever Sedan uit 1972 voor de Duitse vlag van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 661958
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

De Volkswagen Kever Sedan uit 1972 die hier voor de Duitse vlag staat, is de beroemdste Volkswagen ter wereld. Deze kleine auto, ontworpen door Ferdinand Porsche, heeft gediend als gezinsauto voor miljoenen gezinnen. Waarschijnlijk kun je je niet voorstellen dat iemand in je familie deze auto niet eerder heeft gehad. De Volkswagen Kever is dan ook een symbool voor meerdere generaties.

Dit schilderij van de Volkswagen Kever Sedan uit 1972 voor de Duitse vlag is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden geprint. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat die meer diepte geeft.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken