Volkswagen Transporter T1 Samba camper uit de jaren '50 klassieke camper

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 438963

Sjoerd van der Wal over Volkswagen Transporter T1 Samba camper uit de jaren '50 klassieke camper

Volkswagen Transporter T1 uit de jaren '50 klassieke kampeerauto Samba of Sunroof Deluxe. De Samba was de meest luxueuze Volkswagen Transporter T1. De auto rijdt door over een landweg. De Volkswagen Transporter is een populaire bestelwagen om als camper te gebruiken en werd oorspronkelijk als een camper afgeleverd, maar veel zijn later omgebouwd.

Ook beschikbaar in kleur:
Werkcode 212963
Volkswagen Transporter T1 Samba camper uit de jaren '50 klassieke camper vind je in de categorieën , Auto's, Bestsellers, Camionette, Campervan, Driving, Fotografie, Kamperen, Millésime, Volkswagen, Volkswagen Transporter, Volkswagen Type 2 en Zwart-wit.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Volkswagen Transporter T1 Samba camper uit de jaren '50 klassieke camper op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Volkswagen Transporter T1 Samba camper uit de jaren '50 klassieke camper van Sjoerd van der Wal

Koop de bestseller foto Volkswagen Transporter T1 Samba camper uit de jaren '50 klassieke camper van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438963
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.